Intro

Social Media is niet meer weg te denken in de zakelijke wereld van vandaag de dag. Op zowel interne sites als op externe sites zoals Linked-In, Twitter en Facebook tonen mensen hun foto’s en willen professioneel overkomen. Hier zijn dan ook professionele foto’s gewenst. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden, zeker in de zakelijke wereld. Dus bent u op zoek naar zakelijke foto’s, kom gerust langs in de studio. Daarnaast is het mogelijk om op locatie foto’s te laten nemen, zodat bijvoorbeeld het kantoor ook zichtbaar is.


Werkwijze

Een zakelijke (profiel)foto is klein en weinig mensen zullen deze aanklikken om een grote versie ervan te zien. Deze foto moet dan in klein formaat al sprekend zijn.
Dat betekent dat de foto het beste zichtbaar is als deze van middenrif t/m het gezicht wordt genomen. De gezichtsuitdrukking is duidelijk zichtbaar en iedereen ziet in één oogopslag hoe je eruit ziet.


Benodigdheden

Neem minimaal 3 setjes kleding mee, zodat er tussendoor omgekleed kan worden. Verschillende kleding op de foto maakt de verscheidenheid aan foto’s een stuk mooier.


Resultaat

Als de shoot voorbij is, dan ronden we alles af in de studio en begint het nabewerken op de computer. Er wordt eerst een selectie gemaakt van de foto’s en deze worden daarna bewerkt. De foto’s komen in klein formaat online op een afgesloten pagina op de site en de link wordt gemailed. Wanneer alle foto’s nagelopen en bewerkt zijn, dan zal er een link gestuurd worden waar de grote versie van de foto’s staan. Deze foto’s zullen geen logo bevatten. Ook is het mogelijk om CD’s/DVD’s te bestellen met daarop de foto’s.


Opsomming

  • Duur: 1 uur
  • Locatie: Studio in Delft of op locatie
  • Aantal foto’s: 15-25
  • Bewerking: bewerking op elke foto
  • Oplevering: Online of op CD/DVD
  • Licentie: Persoonlijk en zakelijk gebruik